söndag 27 mars 2011

Henrik Stigell Ski festival

Jag känner att det nu börjar räcka för den här gången. Har inte sovit många timmar, åkt mycket skidor på dagarna och festat hårt på nätterna. Jäkligt roligt. Kan verkligen rekommendera Henrik Angell Festivalen. Tror däremot att de efter den här veckans bravader och vackra skidåkning kommer döpa om festivalen till Henrik Stigell Ski Festival.

lördag 26 mars 2011

After Ski med lokal öl!

Nästan aldrig smakar ölen så bra som när man sitter på en pub efter en lång dag i backen. Benen känns lite som överkokt spagetti. Jag har precis fått på mig lite nya fräsha kläder och skall möta upp gänget i lobbyn. Hotellet är förresten helt ok för att vara i den här prisklassen. Det finns till och med internet på rummet, inte illa!

Nu är det dags att besöka puuuuuubeen! Haha till er alla som inte är med :)

Riktigt kallt - Härligt

En tidig morgon och dags för lite utförsåkning. Passar på att skriva några rader före jag ska börja klä på mig. Jag har hällt upp en "fet" skål med musli så att jag är pigg i kroppen för dagens puder!

Känns kul att prova på backarna nu under festivalveckan för Henrik Angell (inte Henrik Stigell :)).

Hoppas ni har det bra där hemma i vårslasket, här ska det åkas för Henrik Stigell!

fredag 25 mars 2011

Henrik Stigell besöker Henrik Angell Ski Festival

Känns roligt att vara på en festival som heter nästan samma som jag själv, börjar nästan säga Henrik Stigell Ski Festival istället när någon frågar :). För er som inte vet så hålls festivalen Henrik Angell i Montenegro och är döpt efter en norrman som tog de första skidorna till platsen.Det här var på sent 1800 tal och han lärde även invånarna i Montenegro att åka skidor med att starta upp en skidskola. De första studenterna att lära sig att åka skidor var soldater som skulle lära sig att åka ner för höga berg.