måndag 30 januari 2012

Inte för att vara den som är den, men...

Vad var det jag sa! Djokovic tar välförtjänt hem titeln efter ett 6 timmars långt krig. Längsta matchen någonsin under australian-open sammanhang om jag inte minns fel...Är lätt en av top 5 matcherna jag kollat på. Måste ge Nadal cred för sin insats, vilken vilja och hjärta den killen har, otroligt!

Helgen har varit riktigt lugn och skön, men nu är det ny vecka och nya tag!



Aja, back to work.

fredag 27 januari 2012

Australian Open

Fick lite tid över så jag bestämde mig för att lägga in en liten bloggpost! :)

Sitter just nu och kollar på semifinalen mellan Djokovic och Murray...Satan vad de här grabbarna kan lira tennis. Synd bara att Djokovic tar 1 år på sig varje gång han ska serva. Tråkigt förresten att Federer åkte ut. Har alltid hejat på honom men han har inte mycket att sätta emot Nadal, speciellt inte under Grand-slam förhållanden; 8-2 i interna möten säger ju sig självt. Ska bli spännande att följa den här säsongen. Tror i varje fall att Djokovic tar hem australian och förmodligen de 3 andra också. Hoppas på att Federer kan höja sitt spel en sista gång innan karriären tar slut. Tror också att Nadal är inne på, om inte sitt sista, sitt näst sista år på sin karriär. Hans typ av spel tar alldeles för hårt på kroppen och det skulle inte förvåna mig om han går sönder redan på slutet av denna säsong...Beror i och för sig på lite hur mycket han väljer att spela också!

Vill också passa på att påpeka hur lyckligt lottade vi är som har möjlighet att se dessa spelare lira. Kommer nog ta ett tag förrän man får se en liknande dominans bland toppspelarna i tennisvärlden!

Annars är allt lugnt för min del. Ska bli skönt med lite helgvila, har känt mig extra trött den här veckan av någon konstig anledning.

Ett förmodligen ganska tråkigt inlägg för er som inte är tennisintresserade, (ber om ursäkt för det) men tyckte att jag var tvungen att tillägna ett åt denna underbara sport.

Trevlig helg på er!

tisdag 17 januari 2012

Long Time No See

Hejsan allihopa!

Som ni kanske märkt har det inte gått något vidare för mig att blogga. Detta är givetvis på grund av tidsbrist. Jag har som ambition att nån gång i framtiden ,när möjligheten finns, att faktiskt försöka blogga på riktigt! Men "for the time being" så får jag nöja mig med att posta nånting ibland samt även läsa andras fantastiska bloggar och således få inspiration därifrån :)

Vill även passa på att önska alla ett gott nytt 2012!

Over and out-
Henrik Stigell