fredag 27 januari 2012

Australian Open

Fick lite tid över så jag bestämde mig för att lägga in en liten bloggpost! :)

Sitter just nu och kollar på semifinalen mellan Djokovic och Murray...Satan vad de här grabbarna kan lira tennis. Synd bara att Djokovic tar 1 år på sig varje gång han ska serva. Tråkigt förresten att Federer åkte ut. Har alltid hejat på honom men han har inte mycket att sätta emot Nadal, speciellt inte under Grand-slam förhållanden; 8-2 i interna möten säger ju sig självt. Ska bli spännande att följa den här säsongen. Tror i varje fall att Djokovic tar hem australian och förmodligen de 3 andra också. Hoppas på att Federer kan höja sitt spel en sista gång innan karriären tar slut. Tror också att Nadal är inne på, om inte sitt sista, sitt näst sista år på sin karriär. Hans typ av spel tar alldeles för hårt på kroppen och det skulle inte förvåna mig om han går sönder redan på slutet av denna säsong...Beror i och för sig på lite hur mycket han väljer att spela också!

Vill också passa på att påpeka hur lyckligt lottade vi är som har möjlighet att se dessa spelare lira. Kommer nog ta ett tag förrän man får se en liknande dominans bland toppspelarna i tennisvärlden!

Annars är allt lugnt för min del. Ska bli skönt med lite helgvila, har känt mig extra trött den här veckan av någon konstig anledning.

Ett förmodligen ganska tråkigt inlägg för er som inte är tennisintresserade, (ber om ursäkt för det) men tyckte att jag var tvungen att tillägna ett åt denna underbara sport.

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar